Despre noi

Simax Automatic ofera servicii complete (consultanta tehnica, distributie, montaj, service) pentru solutiile cu sticla: compartimentari interioare, fatade frameless, usi automate si rotative, sisteme de control acces, balustrade si copertine etc.

 

Infiintata  in anul 2002, compania are peste 18 ani de experienta in domeniu, fiind prima companie care a importat si comercializat produsele DORMA in Romania. In acest context angajatii firmei cunosc foarte bine produsele, specificatiile tehnice ale acestora, fiind specializati direct in Germania la fabricile de echipamente de profil (amortizoare HSW, pereti MOVEO, usi automate UNIVERSAL etc).

 

In decursul timpului, cu aceste atuu-uri, am continuat sa dezvoltam relatii de parteneriat si cu alti furnizori cu experienta si notorietate in piata, complementari gamei DORMAKABA, care asigura un raport calitate pret competitiv: SISO Danemarca, CRLAURENCE, DEKO, HERMAT, VITRIS etc.

 

Echipa tehnica bine instruita asigura o consultanta de specialitate extrem de valoroasa la comercializarea fiecarui produs. Pe langa detaliile furnizate de catre producatori sunt oferite sfaturi de specialitate, recomandarile facute determinand succesul proiectului.

 

Ca tipologie de proiecte de referinta executate se pot enumera: separatoare de sticla in interiorul principalelor mall-uri din tara, solutii de compartimentare de interior pentru cladiri de birouri clasa A, fatade exterioare din sticla de suprafata mare. Printre clientii companiei se enumera: Porsche Romania, Pirelli, Hotel Marriot, Aeroportul Otopeni, Parcul de Distractii Brasov, etc

 

Simax Automatic creaza valoare adaugata prin calitatea de integrator de solutii, expertiza in domeniu si un raport calitate pret excelent.