SL5 FACE

NOUA GENERAȚIE DE AUTOMATIZĂRI ECOLOGICE PENTRU USI DE ACCES GLISANTE

Acționat numai de motoare fără perii (brushless) avand acționare directă cu sursă de alimentare si autonomie extinsă 100-240 V (50/60 Hz) tehnologie de comutare automata

PRIMELE AUTOMATIZARI CE REDUC IN MOD REAL CONSUMURILE  DE ENERGIE CU PESTE 50%

TEHNOLOGIE INOVATOARE CU "SUPERCAPACITOR" - FARA BATERIE

Suna-ne acum!
021 313 2300

Tabel comparativ privind deschiderea usilor glisante automate in lipsa alimentarii cu current continuu

Tehnologie noua cu SUPERCAPACITOR vs Tehnologie veche cu BATERIE

PERFORMANTE SI SPECIFICATII TEHNICE

SUPERCAPACITOR

BATERIE

Durata de viata a produsului

Peste 20 de ani

max. 3 ani

Certificare TÜV Thürengen: EN 16005; DIN 18650 AutSchR

DA

DA

Fiabilitate: incarcare – eficienta - esecuri

Ridicata

Scazuta

Limitarea numarului de descarcari

NU

DA

Sensibilitate la temperatura in timpul incarcarii

NU

DA

Sensibilitate la temperatura pe durata de viata

NU

DA

Cerinte de depozitare (auto descarcare)

NU

DA

Produs cu elemente toxice / metale grele

NU

DA

Deseuri periculoase

NU

DA

Costurile eliminarii deseurilor

Standard

Foarte ridicate

Greutate (manipulare, transport, instalare)

Usor

Greu

Cost transport terestru sau maritim

Standard

Foarte ridicate

Cost transport aerian

Standard

Extrem de ridicate

Restrictii de transport

NU

DA

Pret de vanzare (pret de referinta pentru BATERIE = 100)

160 (+60%)

100

Pret peste 20 de ani

160

666 (+316%)

Economie peste 20 de ani (excluzand pretul de inlocuire)

- 506 (-76%)

---

 

VERSIUNE AVANSATA DE MOTORIZARE BRUSHLESS CU ACTIONARE DIRECTA fabricat de FACE: Motorul Brushless funcționează cu actionare directă pe cureaua de transmisie fără utilizarea unei cutii de viteze. Această evoluție tehnologică epocală care înlocuiește motoreductoarele DC învechite și mai puțin performante, cu comutarea periei, permit rezultatele extraordinare.

 • Eficiență sporită și reducere a consumului de energie electrică: 30% obținut de motorul fără perii și 30% prin absența cutiei de viteze.
 • Eliminarea costurilor de întreținere care decurg din uzură: Motorul fără perii funcționează la o viteză redusă (aproximativ 600 rpm), astfel încât poate fi clasificat ca un tip de motor fără uzură, iar durata de viață a acestuia este de aproape zece ori mai mare decât un motor tradițional de curent continuu cu perii. Eliminarea cutiei de viteze reprezintă cea mai mare optimizare, deoarece ceea ce nu există nu poate fi nici uzat, nici spart.
 • Silențios: absența periilor face ca motorul să fie foarte silențios iar eliminarea cutiei de viteze îmbunătățește și mai mult eficiența.
 • Compacitate funcțională și dimensională: Motorul este foarte compact, mic și funcțional. Poziționarea exclusivă și brevetată a senzorului de poziție, precum si a efectului de “sala” din interiorul carcasei garantează o protecție excelentă împotriva impacturilor accidentale. Prin urmare, sistemul este foarte robust, esențial și potrivit pentru o utilizare intensivă. În plus, poziția senzorului - care este și un senzor de temperatură, garantează o protecție eficientă împotriva supraîncălzirii în timpul funcționării, care ar putea deteriora motorul însuși.
 • Garanție: FACE investește mult în evoluția tehnologică și o consideră ca fiind modalitatea unică de a crea mai multe produse eco-compatibile. Aceasta permite garantarea a 5 ani de garanție pentru toate modelele de motoare Brushless. Cu cât ne întindem mai mult viața produselor, cu atât producem mai puține gunoi.

UNITAREA DE CONTROL ELECTRONICA - VERSIUNE AVANSATA

Noua generație a UNITATII DE CONTROL ELECTRONICA realizată de FACE are o platformă de bază cu potențial ridicat de expansiune și contribuie la creșterea eficienței energetice a întregului sistem. Găsiți mai jos caracteristicile distinctive:

 • Alimentare cu gamă extinsă de 100-240 V (50/60 Hz) cu tehnologie de comutare automata - Switch Mode care garantează o creștere de 15% a eficienței energetice și reducerea ulterioară a consumului de energie.
 • Afișaj alfanumeric care permite citirea informațiilor de diagnostic și modificarea parametrilor direct de pe tastatura plăcii electronice.
 • Setarea din fabrică în modul standard care satisface majoritatea aplicațiilor și face ușa funcțională fără a fi nevoie de alte ajustări.
 • Parametri personalizabili și editabili pentru a satisface toate nevoile specifice.
 • Terminale configurabile de intrare / ieșire cu o gamă largă de funcționalități pentru fiecare nevoie de instalare.
 • Terminale separate pentru fiecare accesoriu de siguranță și control.
 • Intrare card de memorie USB care permite actualizarea firmware-ului (disponibil pe site-ul web FACE), încărcarea și descărcarea parametrilor funcționali și descărcarea informațiilor utile pentru diagnostic.
 • Interfață telecomandă atât pentru sistemul NETRC furnizat de FACE, cât și pentru integrarea cu orice sistem de control la distanță personalizat.

FACE - automatizari ecologice pentru cladiri

Automatizare ecologica pentru usi glisante - SL5 FACE

Alege acest produs pentru proiectul tau